MOL Slovenija širi svojo prodajno mrežo z bencinskim servisom Ravne na Koroškem

S ciljem biti prva izbira kupcev in jim omogočiti dostop do vrhunskih produktov in storitev na naših prodajnih mestih, širimo mrežo bencinskih servisov MOL v Sloveniji. Danes smo odprli nov bencinski servis Ravne na Koroškem, ki zraven goriv vrhunske kakovosti MOL EVO vključuje tudi celovito Fresh Corner ponudbo.

 

Bencinski servis MOL se razprostira na več kot 5.000 m 2 in nudi sodobno nakupno izkušnjo ter prijeten postanek na poti. Ponudba poleg goriv MOL EVO vključuje tudi polnjenje utekočinjenega naftnega plina (avtoplina), avtomatsko avtopralnico in 3 mesta za ročno pranje vozil, tudi večjih, kot na primer kombijev ali traktorjev, ter točilno mesto za AdBlue, tako za osebna kot za tovorna vozila.

Poleg tega obsega tudi trgovski ter barski del, ponudbo pa zaokroža Fresh Corner, kjer so kupcem na voljo topli in hladni sendviči, sproti pripravljeni iz svežih sestavin ter sveže pečeni pekovski izdelki, poleg tega pa tudi Fresh Corner Hot Dog, ki je prejel priznanje Izbran produkt leta 2023. Na voljo je tudi odlična kava, katere posebnost je, da je vedno pripravljena iz sveže mletih zrn in po želji obogatena s svežim mlekom.

»MOL Slovenija stremi k dostopni ponudbi za kupce širom Slovenije, zato smo ponosni na nov bencinski servis v naši prodajni mreži. Vizija razvoja našega podjetja vključuje kupce, zaposlene in poslovne partnerje. Kupcem želimo zagotoviti prvovrstno izkušnjo in izdelke vrhunske kakovosti, zaposlenim smo odgovoren delodajalec, poslovnim partnerjem in dobaviteljem pa zanesljiv partner. Naša zaveza je vlaganje v razvoj obstoječe in nove infrastrukture in skrbeti za stabilno oskrbo z energenti v našem okolju,« je povedala Valerija Glavač, direktorica MOL Slovenija.

Goriva MOL EVO predstavljajo evolucijo na trgu goriv – učinkovito namreč čistijo motorje vozil in jih ohranjajo čiste, saj vsebujejo posebne dodatke, razvite posebej za goriva MOL, ki jih imenujemo inteligentna MOL EVOTECH formula. Ta je sposobna zaznati prah in obloge, ki se nabirajo v motorjih, s čimer čisti motorne dele in jih ščiti pred korozijo. Premium goriva MOL EVO Plus, ki so v letu 2023 prejela priznanje Izbran produkt leta, vsebujejo še več posebne EVOTECH formule.

Na točilni ploščadi novega bencinskega servisa MOL Ravne na Koroškem je kupcem na voljo 6 točilnih mest, ponudba goriv pa vključuje standardna MOL EVO bencinska in dizelska goriva ter Premium goriva MOL EVO Plus. Prav tako je kupcem na voljo avtoplin. Med delovniki je bencinski servis odprt med 5. in 23. uro, ob sobotah med 6. in 23. uro, ob nedeljah in praznikih pa med 7. in 22. uro.

MOL Slovenija d.o.o.