MOJE RAVNE. NAŠE RAVNE. Dobrota krepi

V nedeljo, 10. septembra 2023, bo na Ravnah na Koroškem potekal dobrodelni dan za pomoč prizadetim v poplavah. Dogajanje se bo začelo ob 10. uri na mestnem platoju, nadaljevalo pa ob 18. uri z dobrodelnim koncertom v dvorani OŠ Prežihovega Voranca. Danica Hudrap iz Urada župana je ob dogodku povedala:

“Pred nami je priložnost, da združimo moči, ter stopimo skupaj v imenu pomoči tistim, ki so bili prizadeti v strašnih poplavah, ki so nedavno prizadele naš kraj. Nedelja, 10. 9. 2023, bo dan, ko se bomo zbrali v duhu sočutja, solidarnosti in enotnosti ter skupaj ustvarili dogodek, ki bo razširil sporočilo ljubezni in podpore vsem žrtvam avgustovskih poplav.

Naša skupna misija, izražena s sloganom “𝐌𝐨𝐣𝐞 𝐑𝐚𝐯𝐧𝐞. 𝐍𝐚𝐬̌𝐞 𝐑𝐚𝐯𝐧𝐞.”, nas združuje v trdnem prepričanju, da smo kot skupnost močnejši. Vsaka prisotnost, vsak prispevek, vsak nasmeh bo štel. Pridružite se nam, da bomo skupaj dvignili duh in pomagali tistim, ki so utrpeli izgube.”

PROGRAM:

10.00 // Plato na Prežihovi ulici (pred trgovino Tuš) // KUHÍNA ZA VSE OKUSE Z OTROŠKIM DOGAJANJEM

Dj Boris, Dejan Dogaja, Otroški pevski zbor Vrtca Ravne, Dravograjski sekstet
Otroške animacije in ustvarjalne delavnice, otroški srečelov in radijsko vodenje avtomobilčkov z RC Fun park, napihljivi gradovi, gasilska lestev in poligon, vile, lepotilni salon

18.00 // Dvorana OŠ Prežihovega Voranca // DOBRODELNI KONCERT

– Damjan Zih
– Marijana Mlinar
– Milan Kamnik
– S.O.S kvintet
– Ansambel ROSA
– Vera Trafella
– Anej Gorenjak
– Nastja Gabor
– Glasbeni center Rošer
– Veseli Svatje
– Grega Šteharnik
– Pihalni orkester Železarjev Ravne
– Lina Cigler
– Mi2

Vstopnina: 10 €‎