Mladina do novih točk, člani brez uspeha proti prvakom

Za našimi ekipami je tudi tokrat pester vikend, aktivne so bile ekipe male odbojke, člani in v nedeljo še kadeti. Mlajši so zabeležili štiri zmage, medtem ko bili člani v Ljubljani proti prvakom neuspešni.

 

 

Ekipa male odbojke je nastopila na domačem turnirju, kjer so v prvi tekmi premagali Šoštanj Topolšico z 2:1 (15,-16,14), v drugi tekmi pa so premagali še Radence z 2:0 (11,0). Varovanci trenerja Zmagaja odlično napredujejo in trenutno zasedajo 1. mesto v B ligi vzhod.

Gostovanje članske ekipe Fužinarja v Tivoliju se je pričakovano končalo s porazom proti ACH Volleyu s 3:0 (11,16,18). Po slabem prvem nizu je trener Jemec priložnost ponudil tudi mlajšim igralcem, kar je prineslo tudi pozitivne spremembe na igrišču. A slednje ni bilo dovolj za častni niz proti serijskim prvakom in udeležencem elitne lige prvakov. Pod vodstvom trenerja Jemca in pomočnika Hribernika so za Fužinar nastopili: Pušnik, Križanič 3, Lednik, Robida, Ranc 3, Stojanov 1, Libnik, Javornik, Vučetić, Plesec 9, Podričnik 8, Drevenšek, Zmagaj in Hribernik. Naslednji obračun ekipo čaka že v sredo, ko gostujejo v Mariboru.

Nedeljo so nastopili še kadeti, ki v letošnjo sezoni igrajo odlično. V Mislinji so odigrali 4. krog 1. kadetske lige in tudi tokrat niso oddali niza. Z 2:0 so premagali tako Korvolley Mislinjo (12,19) kot tudi Kekoopremo Žužemberk (18,16). Trenutno sicer s turnirjem manj zasedajo 2. mesto, a so zaenkrat še edina neporažena ekipa modre skupine. Pod vodstvom trenerja Jež in pomočnika Hribernika so za Fužinar nastopili: Slatinšek T. 15 točk, Ručigaj 14, Skudnik 13, Repnik 11, Zmagaj 7, Maček 6, Slatinšek O. 2, Jamnik 1, Abraham 1, Jošt in Hribernik. Naslednji turnir ekipo čaka v Hočah 11. februarja. Do takrat pa imajo fantje izjemno naporen ritem tekmovanj, saj jih že prihajajočo nedeljo čaka mladinsko polfinale, v torek 6. februarja pa je na sporedu še “hišni” derbi v Pokalu Slovenije.

OK Fužinar