Luka Topalović je danes tudi uradno postal član Interja iz Milana

Luka Topalović je danes tudi uradno postal član Interja iz Milana. Osemnajstletnemu Prevaljčanu je uspel sanjski prestop v Inter iz Milana. S svojimi igrami v dresu Domžal je uspel navdušiti vodstvo italijanskega velikana, ki ga je sedaj tudi dokončno pripeljalo v svoje vrste. Velika čast in hkrati priznanje za Luko Topalovića, saj gre za enega najboljših klubov na svetu. 

 

Inter je klub z bogato zgodovino. Osvojil je sedemintrideset domačih trofej, dvajsetkrat naslov prvaka Italije. Leta 2010 je osvojil Ligo prvakov, dvakrat njeno predhodnico Pokal državnih prvakov, trikrat Pokal UEFA, dvakrat Internacionalni pokal in enkrat Svetovni klubski pokal. Trenutno so člani Interja reprezentantje Švice Yan Sommer, Avstrije Marko Arnautović, Italije Davide Frattesi in Francesco Acerbi, Turčije Hakan Calhanoglu, Nizozemske Denzel Dumfries in Stefan de Vrij, Francije Marcus Thuram. Kapetan ekipe pa je Argentinec Lautaro Martinez. Trener Interja je bivši reprezentant Italije Simone Inzaghi.

Luka Topalović je z Interjem podpisal 5-letno pogodbo. Želimo mu, da se čimprej uveljavi v prvi ekipi Interja ter da se v reprezentanci Slovenije kmalu priključi koroškima reprezentantoma Jaki Bijolu in Žanu Karničniku. Srečno Luka!