Korotan v zaključku tekme uspel priti do točke

V 19.krogu 3.SNL vzhod so se nogometaši Korotana včeraj v Krškem pomerili z istoimenim domačim moštvom. Tekma se je končala z neodločenim izidom 3:3. Dvoboj ekip, ki se na lestvici nahajata na tretjem in četrtem mestu, je bil kvaliteten, negotov vse do konca tekme. Prevaljčani so v zadnjih šestih minutah z dvema goloma prišli do izenačenja in velike točke, s katero ohranjajo visoko mesto na lestvici.

 

Prvi polčas so bolje odigrali domačini, ki so z goloma Žige Ribiča v 40. in Timona Regvarja v 43.minuti na odmor med polčasoma odšli z dvema goloma prednosti.

Korotan je ujel priključek v 58.minuti z golom Blaža Kovača. Le dve minuti kasneje je Timon Regvar drugič zadel in svoje moštvo znova popeljal v vodstvo dveh golov prednosti.

Ko je vse kazalo, da bodo domačini dobili dvoboj, je na sceno stopil Armin Kahvedžić, ki je z goloma v 84. in 88. minuti iz enajstmetrovke izid izenačil. V zadnjih treh tekmah je Kahvedžić v izjemni strelski formi, saj je v tem obdobju kar osemkrat zadel nasprotnikovo mrežo.

Po tekmi je bilo veselje v slačilnici Korotana veliko, z razpletom tekme je bil zadovoljen tudi trener Tin Kuzma:

“Za nami je težko gostovanje. Ekipa je pokazala karakter in se borila do konca. Veseli me, da imamo kadrovsko širino, menjave vedno znova dvignejo tempo in nivo tekme. Čestitke celotni ekipi!”

Koroška Dravograd se bo danes popoldan na domačem igrišču pomerila z drugouvrščeno ekipo na lestvici ZASE Videm.