Kolesarski dan z Matejem Mohoričem

Kolesarski klub Kranj v sodelovanju s Fundacijo Mateja Mohoriča v soboto, 29. 4. 2023, organizira edinstven kolesarski dan, ki se ga bo udeležil tudi Matej Mohorič. “Leto je naokoli in se zelo veselim nove tekme, sproščenega druženja in zabave. Verjamem, da se nas bo letos na Trsteniku zbralo še več kot lani in bomo vsi skupaj pričarali pravo kolesarsko vzdušje na trasi ter ob njej,” pravi naš kolesarski as.

 

Najmlajši upi slovenskega cestnega kolesarstva se bodo pomerili za naslove državnih prvakov na kolesarski dirki za 2. Pokal Mateja Mohoriča, ob vsem tem pa bo potekala tudi kolesarska zabava in druženje, saj se bodo otroci s svojimi kolesi, poganjalci in skiroji lahko preizkusili na kolesarskem spretnostnem poligonu – vsak bo za spomin prejel majico in kapo Fundacije Mateja Mohoriča ter sladko presenečenje. Igrale se bodo XXL družabne igre, iz Kranjskih rovov pride tudi škrat Kranček, vozili se bomo po velikem napihljivem toboganu in si poslikali obraz.

Obiskovalci se bodo tudi lahko srečali, poklepetali in naredili spominsko fotografijo s kolesarskim asom Matejem Mohoričem.