Kateri modeli kopalk bodo trendovski letošnjo sezono?

Poletna sezona je pravzaprav za ovinkom, zato je pravi čas, da nekaj pozornosti namenite tudi pravi izbiri kopalk. Prav je, da izbiri kopalk namenite dovolj pozornosti saj lahko z nekaj spretnosti atribute vašega telesa poudarite ali skrijete kakšno nepravilnost.

Kakšen model pa boste izbrali letos?

Najpomembneje je, da izberete ustrezno velikost. Premajhne kopalke lahko povzročijo številne nepotrebne skrbi in nelagodje med nošenjem. Saj poznate tisti občutek, ko vas ves čas nekje tišči, ali pa se ukvarjate s tem, kam vam je kaj zlezlo. Pred nakupom se torej ustrezno premerite in preglejte tabelo velikosti. Velikosti se med proizvajalci razlikujejo, zato bodite pri iskanju velikosti še posebej natančni. Poleg velikosti je nadvse pomembna tudi prava izbira modela kopalk. V ponudbi so različni modeli, odločite se lahko za klasične moške kopalke s širokimi hlačnicami, nekoliko ožje modele, ali pa športne kopalke, po katerih posegajo tudi profesionalni plavalci.

Moški se pogosto odločajo za nakup kopalk, ki jih kasneje nosijo kot bermude. Na izbiro so številni modeli, različne barve in vzorci, lahko pa se odločite tudi za kos priznanih blagovnih znamk, s katerimi boste popestrili vaš poletni videz. Vsekakor je priporočljivo, da izberete moške kopalke na answear.si, v katerih vam bo udobno v in ob vodi.

Poleg modela pa dovolj pozornosti namenite tudi izbiri ustreznega materiala. V primeru, da želite kopalke nositi daljše časovno obdobje, morajo biti te iz kakovostnih in trpežnih materialov. Materiali, kot so poliester, elastan in najlon, so nadvse pogosti v sestavi kopalk, saj so lahki, trpežni in se hitro posušijo.

Izberite kopalke, s katerimi boste poudarili osebni stil

V ponudbi na spletni strani Answear so na voljo tudi različni modeli modnih ženskih kopalk, ki jih lahko najdete v različnih barvah, vzorcih in različnih blagovnih znamk. Odločite se lahko za klasične kopalke v umirjenih tonih, kot sta denimo rjava in črna, za tiste nekoliko bolj drzne, so v ponudbi tudi kopalke bolj živahnih odtenkov. V zadnjem času so vse bolj priljubljene kopalke, ki jih krasijo logotipi priznanih blagovnih znamk, nadvse priljubljene pa so tudi športne kopalke, oziroma zgornji deli, ki spominjajo na športni top.

Dvodelne kopalke z visokim pasom lahko odlično poudarijo vaš pas, hkrati pa skrijejo kakšen odvečen centimeter okrog trebuha ali bokov. V primeru, da želite poudariti vaše noge, izberite kopalke z visokim izrezom do vaših bokov, saj boste na tak način noge optično še dodatno podaljšali. Bikinke so seveda priljubljena izbira številnih pripadnic nežnejšega spola, a velja poudariti, da razkrijejo največ. Slednje pa naj nikakor ne bo ovira, da si jih ne bi privoščili. Pomembno je, da se v svoji koži počutite samozavestno in dobro.

V ponudbi so tudi ženske kopalke z različnimi dodatki, ki pa so lahko zanimiv in uporaben dodatek. V primeru, da imate manjše prsi, bodo te izgledale nekoliko polnejše v nedrčku z volančki ali naborki, nekoliko večji obseg prsi pa lahko optično zmanjšate v kopalkah s širšimi naramnicami ali pa v enobarvnem zgornjem delu kopalk.