Kandidat za poslanca Stašo Lodrant danes na druženju na Prevaljah

Kandidat na državnozborskih volitvah stranke SDS za Mežiško dolino Stašo Lodrant je imel danes druženje s svojimi volivci in simpatizerji na Prevaljah v Družbenem domu. Pred nedeljskimi volitvami je Lodrant povedal naslednje:
“Volilna kampanja se zaključuje. Vesel sem, da sem srečal ogromno naših volilk in volilcev vzdolž Mežiške doline, ki delijo naše mnenje. Mnenje, da mora ta vlada nadeljevati  delo v dobro vseh nas. Ta vlada je prva, ki je v zadnjih desetih letih usmerila investicije povsod po Sloveniji.
Želim  si nadaljevanje te koalicije, tudi okrepljeno, povabiti je potrebmo tudi druge, ker mi ne izključujemo. Sedanja vladna ekipa se je v težkih časih izkazala. Ne bi bilo dobro, da ekipo, ki dela za celotno Slovenijo, zamenjamo. 
V dobro Slovenije, v dobro Mežiške doline želim, da bi volivci nagradili naše delo. Zato, če se bodo ljudje v nedeljo odločali na podlagi rezultatov, izbira ne bo težka. Hvala vsem, ki ste me tekom kampanje podpirali in hvala vsem, ki ste mi že na predčasnih volitvah namenili glas in vsem vam, ki boste to storili v nedeljo. Glas za SDS je glas za  Slovenijo. Za Slovenijo veselih in zadovoljnih ljudi.”