Fužinar remiziral s Triglavom

V 29.krogu 2.SNL so nogometaši ravenskega Fužinarja gostili Triglav iz Kranja. Tekma se je končala z rezultatom 1:1. Gledali smo dobro tekmo, ki se je končala s pravično delitvijo točk. Bližje zmagi pa so bili nogometaši Fužinarja, ki so pri vodstvu 1:0 zamudili kar nekaj zrelih priložnosti. Po 29.krogu je Fužinar s 37.točkami  na desetem mestu, Triglav je z 61.točkami drugi in bo igral kvalifikacije za vstop v prvo ligo s sežanskim Taborom.

 

Tekmo so sicer bolje odprli gostje, ki so bili na začetku konkretnejši. V 20.minuti so imeli prvo priložnost na tekmi. Strel Matića je domači vratar Marčič s konicami prstov uspel preusmeriti v vratnico.

Pet minut kasneje je Fužinar povedel. Po akciji Turkuša in obrambi gostujočega vratarja Čadeža se je najbolje znašel Katuša in zadel za vodstvo domačih.

Do konca polčasa sta lepi priložnosti zamudila Turkuš in Verunica, to so bile tudi najboljše minute Fužinarja na tekmi.

V 58.minuti je imel priložnost tekme Verunica. Po podaji Jovičića je s polovice igrišča sam stekel proti Čadežu, ki pa se ni dal premagati.

Sledilo je nekaj nevarnih napadov gostov, nevarna sta bila predvsem Martić in Vipotnik, vendar je bil Marčič zelo zanesljiv.

V končnici tekme je najprej z glavo zgrešil Branilović, v 81.minuti pa je po podaji Kancilije z leve strani izenačil Petrović.

Zadnjo priložnost na tekmi je zapravil Turkuš, njegov strel z desne strani v zadnji minuti tekme je Čadež odbil v kot.

Po koncu tekme so navijači Fužinarja igralce in strokovno vodstvo nagradili z aplavzom. Fužinar je prikazal eno izmed boljših iger v spomladanskem delu sezone.

V zadnjem, 30.krogu bo Fužinar že v petek gostoval v Biljah pri istoimenem moštvu.