Fužinar izgubil v Kranju

Nogometaši Fužinarja so nocoj v 12.krogu 2.SNL gostovali v Kranju, kjer so se pomerili z domačim Triglavom. Tekma se je končala z zmago domačih 2:1. Tudi na tem gostovanju so bili Ravenčani blizu točke, saj so v izenačeni tekmi imeli svoje priložnosti, ki pa jih žal z izjemo ene niso uspeli izkoristiti. Ravenčani so z enajstimi točkami na dvanajstem mestu. V vodstvu so Beltinci, ki imajo šestindvajset točk.

 

Prvi polčas v Kranju se je končal brez zadetkov. Domači so povedli v 58.minuti, ko je zadel Jaroš Čadež. Ravenčani so nato poskušali priti do izenačenja, imeli so svoje priložnosti, vendar niso uspeli zadeti.

Kazen je prišla v 88.minuti, ko je Golden Okocha Gibson povišal vodstvo Triglava. Ob tem je prejel drugi rumeni karton. Ravenčani so številčno premoč uspeli izkoristiti v tretji minuti sodnikovega podaljška, ko je znižal Mario Kvesić. Za kaj več pa jim je zmanjkalo časa.

Po tekmi je trener Fužinarja Mihael Bukovec povedal naslednje:

“Žal se vračamo iz Kranja s porazom, katerega si nismo zaslužili. Nasprotniku smo podarili dva gola, v napadu smo si ustvarjali priložnosti, ki jih žal nismo izkoristili, na trenutke smo bili tudi sebični. Vse to nas je stalo poraza. Liga je zelo izenačena, pristop danes je bil pravi, taktično tudi rastemo iz tekme v tekmo. Zakaj že v naslednji tekmi na domačem igrišču ne bi vzeli točk Primorju? Gremo pogumno naprej in gledamo pozitivno na nadaljevanje prvenstva.”