Fantastičen vikend ekip OK Fužinar

Pravkar končan tekmovalni teden je bil za naše ekipe zelo aktiven, že v sredo so se naši mladinci uvrstili v 4. krog Pokala Slovenije. V soboto so do dveh zmag prišli igralci male odbojke, dan so z izjemno predstavo končali člani, ki so v gosteh slavili s 3:0. V nedeljo so bili na parketu še kadeti, ki so dvakrat zmagali, ekipa mini odbojke je osvojila 4. mesto na turnirju v Mariboru.

Tekmovalni teden so že med tednom otvorili mladinci, ki so v 3. krogu Pokala Slovenije prišli do zanesljive zmage s 3:0 (10,15,21) na Korvolleyem, o tekmi smo podrobneje že poročali na naši spletni strani. Soboto dopoldne so v sklopu B lige igralci male odbojke nastopili v domači dvorani. Varovanci trenerja Zmagaja so v prvi tekmi z 2:0 (16,0) premagali Radence, v drugi tekmi pa še z 2:1 (22,-20,14) Maribor II. Ekipa prvenstvo nadaljuje v januarju.

Članska ekipa je v 12. krogu 1A Sportklub lige gostovala v Novem mestu, kjer so odigrali tekmo proti Krki. V vseh nizih so prikazali odlično igro in takmo zasluženo dobili s 3:0 (20,21,16). Ekipa, ki jo vodi trener Jemec, je že dva kroga pred koncem potrdila uvrstitev v ligo za prvaka. Za Fužinar so nastopili: Pušnik 8 točk, Križanič, Lednik, Robida 19, Ranc, Hribernik (L), Stojanov 3, Libnik (L), Javornik 5, Vučetić 2, Plesec 9, Podričnik, Drevenšek in Zmagaj. Trenutno se članska ekipa nahaja na odličnem 5. mestu v prvenstvu, do konca rednega dela pa jih čaka še domača tekmo proti Triglavu in gostovanje v Kanalu pri Alpacemu.

Nedeljo so bili na parketu dvorane v Kotljah kadeti, ki so odigrali 3. krog 1. lige. V prvi tekmi so z 2:0 (18,16) premagali Korvolley Mislinjo, v drugi tekmi pa še Calcit Volley, prav tako z 2:0 (18,22). Varovanci trenerja Ježa tokrat niso prikazali svoje najboljše predstave, a kljub temu so bili dovolj kakovostni za dve zmagi. Za kadete Fužinarja so nastopili: Slatinšek T. 24 točk, Ručigaj 13, Skudnik 12, Maček 10, Repnik 8, Zmagaj 8, Hribernik (L), Jamnik, Abraham, Slatinšek O. in Juh. Fantje trenutno zasedajo 1. mesto na lestvici, prvenstvo pa se nadaljuje 28. januarja.

Člani mini odbojke so se pod vodstvom trenerja Libnika udeležili mini Nova KBM turnirja v Mariboru. Fantje so turnir odigrali zelo uspešno, saj so se po treh zmagah in enem samem porazu uvrstili v polfinale turnirja, kjer pa so jim pošle moči in so osvojili končno 4. mesto. Za Fužinar so nastopili: Spanžel, Merkač, Kušej Ž., Kušej M., Fortek, Slatinšek U., Ferk, Cimerman, Slatinšek T. in Marchiotti.

Čestitke vsem igralcem in trenerjem za uspehe v preteklem tednu.

OK Fužinar