DPD predstavlja Day Definite – definiran datum dostave po vsej Evropi

Danes, v izzivov polnem gospodarstvu, je še posebej pomembno, da podjetja najdejo nove načine, kako opolnomočiti svoj posel ter ustreči pričakovanjem svojih strank. Potrošnikom je danes zelo pomembno, da še pred nakupom poznajo datum dostave paketa.

 

Geopost in DPD sta tako pred kratkim predstavila izboljšano storitev DPD Home / DPD Business, ki sedaj ponuja Day Definite uporabniško izkušnjo. Vsaka stranka in vsak uporabnik lahko sedaj pozna točne informacije o dostavnem roku od poštne številke do poštne številke v 30* ciljnih državah po Evropi. Predstavili so t.i. kalkulator dostavnih rokov, ki hitro in enostavno preračuna predviden dostavni rok od poštne številke do poštne številke.

Mednarodno poslovanje je v zadnjem času bistveno za marsikatero podjetje, zato so strokovnjaki v Geopostu in v DPD predstavili orodje, ki lahko vaše poslovanje razširi po vsej Evropi in ga hkrati tudi olajša.

Predvidljivost in zanesljivost sta ključna dejavnika, s katerima evropski e-kupci uživajo v pozitivni izkušnji dostave.

 

V eni največjih raziskav na področju trendov e-nakupovanja E-shopper barometer je DPD ugotovil, da so redni e-kupci vedno bolj zahtevni, ko gre za doseganje brezhibne izkušnje e-nakupovanja. Ko so jih vprašali o njihovih največjih pričakovanjih, so najprej izpostavili upravljanje s časom.

72 % rednih e-kupcev meni, da bi možnost izbire dneva in natančnega 1-urnega okvira pred dostavo povečala verjetnost, da bodo opravili nakup.

DPD kalkulator za izračun dostavnega roka ponuja prav to – informacije o točnem roku dostave od poštne številke do poštne številke. Predstavnica iz DPD pa nam je zaupala tudi, da lahko vsak pošiljatelj kalkulator integrira tudi na svojo spletno stran ali v spletno trgovino in tako čakanje na dostavo olajša svojim strankam.

Več informacij najdete na https://www.dpd.com/si/sl/kalkulator-za-izracun-dobavnega-roka/ in na https://www.youtube.com
/watch?v=bUtwt18h6LI
.