Do cenejšega dobavitelja elektrike z enim klikom ali klicem

Pri GEN-I vam omogočajo, da zamenjavo dobavitelja opravite popolnoma digitalno, z enostavnim fotografiranjem računa vašega trenutnega dobavitelja ali s kratkim telefonskim klicem. Vse, kar potrebujete ob postopku zamenjave dobavitelja, so vaši osebni podatki in podatki o vašem merilnem mestu – nepremičnini, za katero želite opraviti menjavo. V vsakem primeru pa priporočajo, da imate pri sebi zadnji račun za elektriko, saj je na njem navedeno vse potrebno.

Izpolnite enostaven spletni obrazec za menjavo dobavitelja ali samo naložite sliko/pdf vašega zadnjega računa za elektriko. Če bi menjavo raje opravili po telefonu, so vam prijazni GEN-I svetovalci na voljo na brezplačni številki 080 1558 od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro. Po vašem vračilu podpisane pogodbe ali kliku za elektronsko sklenitev pogodbe bodo vse ostalo za vašo cenejšo elektriko uredili strokovnjaki GEN-I.

Podpišite pogodbo z enim klikom

Na osnovi posredovanih podatkov vam boste od GEN-I prejeli v podpis pogodbo ter soglasja, potrebna za ureditev spremembe. Vsi, ki boste izrazili željo za digitalni podpis pogodbe, boste to lahko naredili z enim samim klikom. Tistim z željo po fizični dokumentaciji pa bodo to poslali skupaj s povratno kuverto z že plačano poštnino. Po vašem vračilu podpisane pogodbe, bodo vse ostalo za vašo cenejšo elektriko uredili pri GEN-I.

1 mesec do nižjega računa

Ko nam boste vrnili podpisano dokumentacijo, bodo pričeli s postopkom zamenjave dobavitelja električne energije pri vašem izvajalcu nalog distribucijskega operaterja. O uspešno izvedeni zamenjavi dobavitelja vas bodo obvestili takoj, ko bo GEN-I o njej obvestil distribucijski operater.

Čas zamenjave dobavitelja pri distribucijskem operaterju je odvisno od dneva oddane pogodbe, a najverjetneje boste že od naslednjega meseca dalje za porabljeno električno energijo plačevali manj.