Dan za spremembe z Luko Basijem

Dan za spremembe je vseslovenska prostovoljska akcija, kjer organizacije posameznike povabijo k sodelovanju na posebni prostovoljski akciji. Njen namen je združevanje skupnosti, izkazovanje solidarnosti, grajenje novih povezav, dobrodelnost in humanost.

 

 

V Zavodu Risa bomo letos ta dan obeležili malo drugače. Kot ena izmed naših aktivnosti vsak delovnik poteka DIGI-SCENA, to je brezplačna spletna videoklepetalnica, kjer se uporabniki srečujejo in pogovarjajo v varnem in moderiranem okolju. Stalni obiskovalci so izrazili veliko željo, da bi jih obiskal Luka Basi, zato smo ga povabili, da postane naš prostovoljec (vsaj) za dan, in sicer prav na Dan za spremembe. Luka Basi se je povabilu takoj prijazno odzval in obljubil: v soboto, 6. aprila 2024, bo obiskal svoje navdušene oboževalke in oboževalce na DIGI-SCENI.

To soboto bo DIGI-SCENA tako izjemoma delovala od 11.00 do 12.00, obiskovalke in obiskovalci pa bodo imeli priložnost spoznati Luko Basija.

Povezava: www.digiscena.si.

DIGI-SCENAje brezplačna spletna videoklepetalnica, namenjena uporabnikom s posebnimi potrebami oz. različnimi oviranostmi (npr. vidne, slušne, zaznavne, kot so motnje avtističnega spektra, intelektualne, težave z duševnim zdravjem itd.), da se lahko pogovarjajo v varnem in moderiranem okolju. Lani je Zavod Risa zanjo s strani Ministrstva za digitalno preobrazbo prejel naziv DigiVzornik.

Zavod Risa