Brinje Grosuplje z 2:0 premagale Fužinar

Nogometaši Fužinarja se iz Grosupelj vračajo praznih rok. Brinje Grosuplje jih je ugnalo z 2:0. Tako po sedemnajstih odigranih krogih v 2.SNL. Fužinar ostaja v spodnjem mestu lestvice, na dvanajstem mestu. Teoretično ga lahko prehitita še Rudar ali Ilirija, ki se bosta jutri pomerila v Velenju. Prav tako jutri igrajo tudi prve tri vodilne ekipe, Nafta, Beltinci in Primorje. 

 

Ravenčani na današnji tekmi v Grosupljah niso bili na pričakovanem nivoju. Spet so ponovili napake z nekaterih prejšnjih tekem. V svojem kazenskem prostoru so pri zadetkih pustili preveč prostora nasprotnim igralcem. V napadu pa tokrat niso imeli razpoloženega igralca.

Nogometaši Brinj Grosupelj so v vsakem polčasu po enkrat zadeli. V 25. minuti je prvi gol dal Jan Piskule, končni rezultat pa je v 61. minuti postavil Marko Brkić.

Fužinar je imel pri rezultatu 0:0 dva obetavna napada, vendar so bili napadalci pri zaključkih premalo konkretni.

Trener Fužinarja Mihael Bukovec je po tekmi povedal:

“Danes smo odigrali eno slabših tekem letošnje sezone. Igra nam enostavno ni stekla, dobili smo dva poceni zadetka. V napadu smo bili spet predaleč v nekaterih izglednih situacijah, kot da bi se izogibali odgovornosti. V zaključkih napadov bi si morali bolj želeti dati gol.

Do konca jeseni nam ostaja še tekma z Biljami, ki jo bomo na vsak način poskušali dobiti. Ni vseeno, na katerem mestu bomo prezimili. Za moralo ekipe je veliko boljše, če se bomo izognili dnu in se približali sredini lestvice.”

Fužinar bo tekmo 18.kroga proti Biljam igral v nedeljo na Prevaljah. Tekma se bo pričela ob 13.30 uri.