Skupina Rammstein je v Celovcu navdušila množico obiskovalcev

V Celovcu je v sredo in četrtek nastopila nemška metalna skupina Rammstein. Štadion Wörthersee je bil oba dneva koncerta poln, spektakl je spremljalo kakšnih 60.000 obiskovalcev. Veliko jih je bilo tudi iz Slovenije. Ste bili morda med njimi tudi vi?

 

Koncert bi moral biti že leta 2020, vendar je bil zaradi znane situacije s kovidom dvakrat prestavljen. Letos pa so organizirali kar dva koncerta, ki sta se izkazala za popoln uspeh.

V dveh več kot dvo-urnih koncertih je skupina odigrala veliko novih in starih uspešnic. Morda je kdo pogrešal kakšno pesem, ki je niso zaigrali, vendar pa so vi obiskovalci skupine gotovo prišli na svoj račun.

Glasbo skupine so popestrili svetlobni, dimni in ostali dodatki, ki so naredili koncert še veličastnejši. Zelo zanimiva je bila tudi koreografija in pa seveda kostumi članov skupine, ki so delovali kot iz nekega prihodnjega časa.

Eden od vrhuncev koncerta se je zgodil ob koncu, ko so člani skupine po nekaj zaigranih pesmih na malem odru odšli nazaj na velik oder v čolnih, kar po rokah oboževalcev.

Koncert je navdušil mnogoštevilčno občinstvo, lahko upamo le, da se bodo Rammstein nekoč spet vrnili v bližino naših krajev.