Poletje, čas brezskrbnih in sproščenih dni – čas Vuzeniških dni

Poletje, čas brezskrbnih in sproščenih dni, ko si še posebej radi vzamemo čas za družino, prijatelje in znance.  Odlična priložnost za srečanja, druženja in zabavo so naši Vuzeniški dnevi, med katerimi smo tudi letos s številnimi organizacijami in posamezniki pripravili nadvse bogat program, ki potrjuje geslo ZA VSAKOGAR – TUDI ZA VAS!

 

Dnevi športa, zabave, kulture, sejma in romanja nas že 28 let povezujejo in k nam v mesecu avgustu privabijo številne obiskovalce. Ponosen sem na vas spoštovane občanke in občani, da zmoremo in znamo skupaj pripraviti tako obsežno in odmevno dogajanje, katerega glas se širi daleč po naši domovini.

Verjamem, da smo ponosni na našo občino za katero se venomer trudimo, da jo izboljšujemo in omogočamo kvalitetno življenjsko okolje vsem, ki tukaj živimo in tistim, ki k nam prihajajo.

Občinski praznik, Vuzeniški dnevi, so priložnost, da se srečamo na številnih dogodkih. Naj ne bo to samo praznik občine ampak praznik prav vsakega izmed nas. Iskrene čestitke vsem občanom, še posebej pa ob tem prazniku čestitam vsem prejemnikom občinskih priznanj, ki jih bomo podelili na slavnostni seji v četrtek, 11. 8.

Župan Občine Vuzenica, Franjo Golob

Program si lahko ogledate tukaj:   (kliknite za povečanje prikaza)