Otvoritev Bazenskega kompleksa AQUALATIO Slovenj Gradec

Vljudno vabljeni na otvoritev in ogled bazenskega kompleksa, ki bo v petek, 24. 6., ob 12. uri. Začetek kopalne sezone, katero že vsi nestrpno pričakujemo, pa bo 7. julija. 

 

V poletnem času bosta obiskovalcem na voljo dva zunanja bazena in rekreacijske površine s trampolinoma. V notranjosti objekta je na voljo bazen z dvižnim dnom, ki je primeren za izvajanje tečajev plavanja tako za najmlajše, ki se z vodo šele spoznavajo, kot za vse tiste, ki imajo kakršnekoli gibalne težave in potrebujejo za gibanje v vodi nižjo globino. Za razvajanje je na voljo vroči bazenček z efekti, wellnes z zen prostorom in s štirimi različnimi savnami. Obiskovalci si boste lahko rezervirali terapevtske masaže, storitve kiropraktika, fizioterapevtske storitve in vadbe s kineziologom. V objektu pa bomo skupaj s poslovnim partnerjem Zdravstvenim domom Slovenj Gradec izvajali fizioterapevtske storitve in balneoterapijo preko delovnega naloga ter samoplačniško. Poskrbljeno bo tudi za pijačo in prigrizke, da bo doživetje pravo.

Seveda bo na bazenu tudi pestro dogajanje z animacijami za otroke, različnimi nastopi in številnimi presenečenji. Spremljajte Facebook stran Bazenski kompleks Aqualatio Slovenj Gradec, kjer boste lahko prvi izvedeli o vseh novostih in dogajanju.

Se vidimo na bazenu.