Fužinar doma izgubil s Salonitom

V 18.krogu 1.A DOL je Fužinar doma izgubil z ekipo OK Salonit Anhovo-Kanal s 3:1 (23:25, 23:25, 25:22, 26:28). V izredno izenačeni tekmi so imeli več koncentracije in sreče v zaključkih nizov gostje, ki so si priigrali pomembno zmago. Odbojkarji Fužinarja so dali vse od sebe, nimajo si kaj zameriti, žal pa so v ključnih trenutkih tekme naredili nekaj napak, ki so bile usodne. V naslednjem krogu bo Fužinar igral v Ljubljani z ekipo Črnuče, ta tekma bo v boju za obstanek izredno pomembna.

 

Trener Fužinarja Bogdan Veličković je za naš portal povedal naslednje:

“Zelo težka tekma, vložek je bil velik, kar se je videlo tudi na koncu po rezultatu. Dve uri in deset minut so se igrali štirje nizi, vsi pa so se končali “na razliko”. Škoda, da nismo bili mi tisti, ki so zmagali, ampak tokrat je športna sreča spremljala Kanalce in jaz jim za zmago s 3:1 čestitam.

Celotno tekmo sta se ekipi izmenjivali v vodstvu. Mi smo v drugem nizu imeli veliko prednost v končnici, katero pa potem nismo realizirali. Tudi v četrtem nizu smo imeli več zaključnih žog, ki jih je nasprotnik reševal. 

To kar je pozitivno v tej tekmi je, da Fužinar ima prihodnost, kar je nakazal mladi Vid Ranc, z njegovim vstopom v igro sta se dvignili naša igra in energija na igrišču.
Do plej offa so še trije krogi, že v soboto tekma v Črnučah, ki nam je še bolj pomembna. Zdaj moramo imeti mir v ekipi, narediti dobro atmosfero, biti vsi kot eden, da pridemo do cilja.
Še enkrat hvala zvestim navijačem za fenomenalno podporo, žal mi je, da za njih nismo zmagali. Spet moram povedati, da takšne podpore, kot jo ima Fužinar na svojih tribunah na Ravnah, nima noben klub v Sloveniji. Ko bom odšel iz Koroške, navijačev nikoli ne bom pozabil”.